lunes, 5 de marzo de 2012

MINDFULNESS - Què és?

"Podem transformar les nostres ments per a ser com l'aigua en calma, al voltant de la qual els éssers vius es reuneixin i puguin veure els seus propis reflexes i viure per un moment una vida més clara, i potser més ferotge degut a la nostra calma" - William Butler

Mindfulness es tradueix a l'anglès de la paraula sati en la llengua pali, que significa consciència, atenció i record. A mesura que es va utilitzant aquesta tècnica en psicoteràpies s'amplia el significat i se li atribueixen altres qualitats: el no jutjar, l'acceptació i la compassió.

Mitjançant tècniques com la meditació la persona aconsegueix una atenció o consciència plena del moment present, sense judicis i amb acceptació total. 

El cor de les intervencions basades en el mindfulness reposa en un silenci profund, una tranquil·litat i una obertura propis de la consciència pura.Les conseqüències d'aquest cultiu poden anar més enllà de la reducció dels símptomes en diferents malestars psicològics i enfermetats físiques, defineixen noves maneres d'estar en el cos i en el món encaminant a la persona cap a la salut i el benestar.

Psico Alter i Alter Salut ofereixen l'oportunitat per a submergir-se en l'atenció plena com a activitat setmanal.

Més informació a info@psicoalter.com o al 93 849 70 49.

No hay comentarios:

Publicar un comentario